Здравейте, скъпа редакция! Пиша ви относно отстъпката от 25 стотинки на

...
Здравейте, скъпа редакция! Пиша ви относно отстъпката от 25 стотинки на
Коментари Харесай

Пловдивчанин намекна за голяма схема с отстъпката за горивата. Възможна ли е?

" Здравейте, скъпа редакция! Пиша ви относно отстъпката от 25 стотинки на литър гориво А95 и дизел. Всички бензиностанции се оплакват от тромавата система за въвеждане на номера и така нататък, само че не чух никой от ръководещите да изпадне в следната догадка ".

Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си, изпратен до нашата медия. И продължава:

" Зареждането на гориво от един автомобил е безкрайно, както чухме и разбрахме. Ако бензиностанциите в дребните часове на денонощието фиктивно заредят коли с 4-5 дребни талона и дадат отстъпката за горивото - примерно 400 литра и по-късно същото гориво го върнат обратно в резервоарите на бензиностанцията и още веднъж го продадат, значи ли това, че страната ще им даде отстъпката за горивото, което фиктивно е заредено (което няма по какъв начин да се ревизира сега от НАП)?

И те повторно могат да продадат същото гориво на други клиенти и още веднъж ще получат 25 стотинки, защото презумпцията е, че ни дават безкрайно количество гориво.

Така простата сметка потвърждава, че за 400 литра фиктивно налято гориво печелят 100 лв., продавайки го още веднъж. Кой и по какъв начин следи това и дали е допустимо да се случи действително, апелирам да зададете въпроса на способените органи и по какъв начин ще се обосноват, че схващат, че действително са заредени коли, защото оказва се че е недоказуемо. Поздрави! ".

Очаквайте отговора на институциите!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР